Introducing Umortopia

Umortopia va fi un feature educational realizat de subsemnatul, cu scopul de a va ghida in lumea comediei in picioare, stand up comedy. Umorul (alaturi de muzica) are calitatea de a-ti atinge mintea si sufletul intr-un mod unic si de a te transforma intr-un om mai bun – de aceea e esential pentru noi toti. Evident insa ca nu orice comediant in picioare are acest efect minunat, si de aceea aveti nevoie de indrumarea mea.

Din fericire, traim intr-o lume in care DVD-uri cu comedie in picioare sunt uploadate integral pe internet si pot fi vizionate cu un simplu clic sau doua. Nu-mi vin in minte multe lucruri mai bune pe care le puteti face cu timpul vostru decat sa va uitati la oameni mai destepti, interesanti si frumosi ca voi pe youtube. Si nu fiti varzari sa cautati anumite poante, ci urmariti tot show-ul de la inceput pana la sfarsit, asa cum e intentionat.

Daca nu vi se incarca instantaneu clipurile in youtube, deschideti in background partea urmatoare si puneti-o pe pauza, se va incarca in timp ce va uitati la partea curenta. „Si cum fac cu prima parte??!”, va veti vaicari – ei bine, prima parte o veti lasa sa se incarce in timp ce rasfoiti acest blog. 💡 Prin urmare, tineti aproape.

Reclame

3 comentarii

Din categoria grig, umortopia

3 răspunsuri la „Introducing Umortopia

  1. Riiight, ne-ai amenintat dar n-ai produs nimic palpabil. Hai Grigore, mai cu spor 😛

  2. prowler

    ai rabdare, mai tre sa si muncesc p-aci 😀

  3. Pingback: Bill Bailey « Blogtopia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s