Horrortopia

De o vreme sunt in dispozitie pentru filme de groaza. A inceput cu 28 Weeks Later, azi am vazut Resident Evil 3 si am in stand-by ceva special.

De fapt, tot acest curent horror a fost ca rezultat al faptului ca 28WL este genial, imbinarea perfecta de groaza si actiune, astfel incat sa nu stai ca pe cuie tot filmul. Imi place sa existe momente de calm, sa am un interludiu solid intre scenele gory. Coloana sonora este top notch, momente de violenta gratuita punctate de melodii calme ce dau senzatia de impacare cu gandul ca nu exista scapare de hoardele de zombi. Bonus primesti o crima atat de grafica incat este de prost gust si dupa standardele horror. 😀

Despre Resident Evil nu sunt multe bune de spus. Primesti violenta haotica si previzibila, actiune de duzina, o poveste stricata si de un comercialism dus la extrem, zombi care nu sunt deloc consecventi(ba abia se tarasc ba se misca cu agilitate de invidiat) si o Mila Jovovich frumoasa, tacuta si foarte suparata. Probabil ca Resident Evil 2 trebuia luat ca avertisement despre cum o sa continue seria.

Now, in asteptare am Shutter, film de groaza thailandez care are toate premisele unei reusite, motiv pentru care astept sa vina ziua sa il vad. Mai multe, poate, dupa ce imi fac o parere educata.

2 comentarii

Din categoria tibi

2 răspunsuri la „Horrortopia

  1. prowler

    ce ti-am zis fraere ca rezidentevil sukeaza. si ai uitat sa mentionezi cine ti-a zis de shutter 😉

  2. resident evil sukeaza rau, the birds+texas chainsaw massacre+mad max+ shine of the dead= grande bullshit

    and tibs do not angry the asian dudes, they know evil curses aka the ring 1 si 2, blackwater si celalaltul pe care nu mi-l amintesc chiar acum

Lasă un comentariu